Vul het inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Schrijf je in

Aligners (nagenoeg onzichtbare beugel)

Wie wil er niet een stralende lach met tanden die gezien mogen worden? Ga je voor een mond vol zelfvertrouwen en zie je op tegen het zichtbare metaal? Dan hebben wij de oplossing: aligners. SureSmile® en Invisalign® zijn beugels die je nagenoeg niet ziet.

Hoe het werkt?

Bij een gewone vaste beugel zie je de metalen slotjes op je tanden zitten. De aligners zijn transparant en zitten om je tanden en kiezen heen. Je hebt de aligners 22 uur per dag in, want je doet het onzichtbare bit alleen uit tijdens het eten en bij het poetsen van je tanden. Afhankelijk van de correctie die nodig is voor jouw gebit, vervang je de doorzichtige beugel om de 10 dagen voor een iets gewijzigd exemplaar. Zo kom je stapsgewijs tot het gewenste resultaat. De aligners zijn altijd volledig afgestemd op jouw gebit.

Mooie korting

Bij Orthospecialist hebben we meer dan vijftien jaar ervaring met de SureSmile® en Invisalign® onzichtbare beugels. Wij bieden deze behandeling bovendien heel vaak aan en kunnen daardoor een mooie korting geven op de materiaalkosten van de beugel. Uiteraard bespreken wij samen met jou vooraf de prijzen en bekijken we of je een aanvullende verzekering hebt die hierin bijdraagt.

Doen!

Dus wil jij de stand van je tanden en kiezen corrigeren zonder zichtbare beugel en slotjes die jouw glimlach beperken? Neem dan voor een afspraak vrijblijvend contact op met een van onze drie vestigingen op deze pagina. Dan maken we een behandelplan dat afgestemd is op jouw glimlach!